dijous, 29 de desembre del 2011

Inseguridad de la telefonia Móvil

Un reputado criptógrafo demuestra que bastan un viejo celular y un 'software' gratuito para interceptar conversaciones y mensajes

La baja percepción de riesgo del usuario dispara la vulnerabilidad


Los troyanos, una vez instalados en el móvil, son capaces de interceptar los SMS y realizar transferencias ilegales de dinero. / CRISTÓBAL MANUEL

dimecres, 2 de novembre del 2011

Com publicar a ScriBD optimament

Després de fer la primera publicació amb SCRIBD he vist que el document publicat directament a partir de WORD presenta problemes de maquetació una vegada publicat. A més a més, la publicació ha estat molt lenta i ha trigar 5 minuts.

Com que el resultat no ha estat optim he procedit a fer una publicació a script d'una manera més indirecta però amb un millor resultat.

Per fer la publicació, primer he transformat el document a PDF amb DOPDF (www.dopdf.com/es/) que és un programa per convertir documents a PDF. Una vegada convertit a PDF he publicat el document a SCRIBD i el resultat ha estat perfecte i molt més ràpid que la publicació d'un document WORD.

La meva conclusió és que per publicar a SCRIBD és millor publicar a partir de documents PDF. Millor qualitat del resultat i més ràpid.

Comparació de resultat:

Enunciat de la recuperació del crèdit de sintesi 2010

En aquest document tens l'enunciat de la recuperació del crèdit de sintesi del curs 2010-2011
 MP12.Sintesi.smx V3 - Recuperacions

dijous, 27 d’octubre del 2011

Tablets per al cole

Un nou Tablet Dell per al cole, amb pantalla de qualitat, resistent a cops, un chasis també resistent a caigudes i amb windows, compatible amb aplicacions educatives actuals.
Al video podem veure una aplicació empresarial i també una educativa.

Mòbils flexibles

Un prototip de mòbil flexible. A més a més de ser tàctil, també es pot controlar flexionant el mòbil. També s'adapta millor a les butxaques.

dimecres, 26 d’octubre del 2011

Presentacions d'un projecte de teleformació per a Pilots

Aquí us deixo diferents presentacions de la meva tesis.

pfSense Servidor Perimetral alternatiu al Zentyal

Configuració d'un servidor perimetral per crear un aula segura

En aquesta presentació es presenta el servidor perimetral ZENTYAL, una distribució Ubuntua amb la qual pots pontar un servidor perimetral per la xarxa intranet d'una organització.  Aquest servidor pot donar serveis de FIREWALL, DHCP, DNS, FTP, WEB, COMPARTICIO D'USUARIS I XARXA, etc..




Seguretat informàtica per a menors

En aquesta entrada al bloc exposo un document de seguretat informàtica molt útil per controlar l'interacció dels menors a les xarxes socials. Aquest document es un PDF del CESICAT.


dijous, 20 d’octubre del 2011

Elements de xarxes

En aquesta presentació veurem diferents elements de xarxa que podem fer servir per fer l'instal·lació d'una xarxa a una empresa. Aquesta presentació la he fet servir a l'assignatura de Xarxes Locals que imparteixo al Mare Molas.

He fet un àlbum i una presentació

Visit My Photos - 15 Pics

Elements bàsic d'una xarxa
També en presentació:

dimecres, 19 d’octubre del 2011

WEB 2.0 i publicació de contingut a la web.

Crec que un dels punts més importants de la web 2.0 és la facilitat de publicació de contingut.

Avuí dia, qualsevol persona pot fer servir els recursos del web per posar informació a internet, sigui text, imatges o video.

Això facilita molt l'educació. Amb pocs recursos (ordinador, connexió a internet i poca cosa més) pots dissenyar un curs de qualsevol tema, amb un contingut ric i multimèdia. No cal ser una gran editorial per publicar un llibre de text.

Aquet punt es molt important ja que ens pot ajudar a portar l'educació a llocs amb pocs recursos econòmics o aïllats. Podem ficar contigut educatiu a Internet i donar als alumnes TABLETS o portàtils de baix cost per fer-los servir com a llibre electrònic. Un ordinador o tablet té un preu més econòmic que els llibres de text d'una any d'un curs qualsevol del sistema educatiu actual i si es cuida bé pot durar entre 4 i 5 anys.


dilluns, 17 d’octubre del 2011

Hello world!!

Aquesta és la meva primera aportació al bloc.

L'objectiu principal del bloc és donar a coneixer utilitats a la web aplicades a la docència.

Benvingut al mon de la tecnologia!!